06-53.624.111 elise@theboldagency.nl

Portfolio

Vraag jij je nu af wat ik dan zoal voor je kan betekenen om je branding herkenbaar te maken waardoor je gezien en dus gehoord wordt? Hoe ik ervoor zorg dat je opvalt?

Dat kan ik me goed voorstellen. Daarom hier een aantal voorbeelden van klanten:

Judith kwam met een heerlijke verzoek; Of ik haar boekcover kon vormgeven en een aantal infographics voor in haar boek om haar verhaal te versterken met beeld.

Dit werd een heerlijke samenwerking met een aantal vlotte sparringssessies. Judith had haar verhaal strak in haar hoofd zitten en wist niet hoe ze dit moest vertalen naar beeld. Ze wist wel heel goed welke richting ze op wilde.

Tijdens de sparringsessies waarin zij vooral vertelde, zag ik zo de beelden voor me en kon ik dit meteen in schetsvorm aan haar laten zien. Hierdoor ging het bij haar ook meer leven en kwam er steeds een duidelijker en strakker beeld.

Daarna kwam het fine-tunen om ervoor te zorgen dat alle 5 de infographics en de cover qua stijl op elkaar aansloten.

Een gave opdracht waar mijn creativiteit op z’n sterkst is en wat vraagt naar meer!

 

Nieuwschierig naar Judith haar boek? Klik dan snel hier.

Bibianne benaderde mij, omdat ik steeds maar voorbij bleef komen bij haar op haar tijdlijn. Iets met online zichtbaar zijn 😁

Bibianne: “Ik was op zoek naar iemand die beelden neer kon zetten ter ondersteuning van de lancering van Bieb’s SummerSchool. Ik vond het hierbij heel belangrijk dat het mijn energie droeg. Wat ik heel top vind van Elise, is dat ze een basis heeft weten neer te zetten, waar ik uiteindelijk zelf ook mee kan spelen. Ik ben dus zeker erg blij met het eindresultaat. Ik kan er lekker verder mee. Sterker nog, het heeft mij nu ook richting gegeven voor de werkboeken van mijn Bieb’s SummerSchool. Deze kan ik nu lekker zelf maken, dus dat is top. Elise paste ze zich ook snel aan binnen mijn team en de samenwerking verliep vlot. De deadlines zijn dan ook absoluut behaald, waar ik erg blij mee was. Ik zou Elise absoluut aanbevelen.“

Bibianne Boumans – fulltime learning junkie bij Twikkelon

Wil je meer weten wat Bibianne voor je kan betekenen, kijk dan op haar site: learningjunkie.nl

Anne heb ik ontmoet op een boeklancering en op dat moment deed ik exact waar zij op zoek naar was; Ik ben haar blogtitels gaan vertalen naar een passend beeld en haar branding Consistent doorvoeren. Daarnaast heb ik ook enkele van haar magazines ontworpen. Voor beide opdrachten heb ik een combinatie gemaakt van haar eigen reeds bestaande poppen en zelf gevonden iconen en afbeeldingen.

Anne: “Elise is creatief, snapt wat ik nodig heb en werkt snel en nauwkeurig. Ik zou haar op ieder moment weer inhuren.

Wil je weten waar Anne je verder mee kan helpen? Kijk dan op www.fanfactor.nl

Voor Laura ben ik haar (online) werkboeken in een nieuw jasje aan het stoppen. Ik heb haar uitstraling weten te vertalen in haar werkboeken. Ze is druk bezig met haar ontzettend uitgebreide online academie waarin ze ondernemende vrouwen leert om video in te zetten voor hun onderneming.

Laura ervaart onze samenwerking als volgt: “Elise heeft mij enorm geholpen bij het verbeteren van mijn online werkboeken en de vormgeving daarvan. Ik had niet het geduld, de tijd of het creatieve vermogen om dit allemaal zelf te doen, maar Elise heeft me van A tot Z geholpen om deze nieuwe stap te zetten en ik ben erg blij met het resultaat! Door de hulp van Elise heeft mijn bedrijf een enorme boost gekregen. Waar mijn werkboeken er eerst rommelig en net niet af uit zagen, zijn ze nu supermooi afgewerkt met kleuren, vormen, foto’s en tekstvakken. Dit is werkelijk een BOOST voor mijn brand. Veel geloofwaardiger. Elise werkt professioneel, is betrokken, flexibel, perfectionistisch, maakt geen fouten en ze is ook heel lief. Blij dat ik jou heb leren kennen! Thanks, Elise!

Wil je meer weten over Laura, kijk dan op lauraelsman.nl

Voor KBO Castricum mocht ik een Kerstkaart ontwerpen. De opdracht was; origineel, kleurrijk, niet standaard, familiair, niet oudbollig en niet te modern.

Ik mocht losgaan en heb genoten van deze heerlijke creatieve opdracht.

Op de achterkant heb ik het beeldmerk van het logo terug laten komen in de achtergrond.

Vanuit het team van Annemieke maak ik de visuals passend bij de tekst. Hier hadden we wat struggles in het begin om de juiste tone of voice te vinden, maar de aanhouder wint en nu is het heerlijk kleurrijk, opvallend en toch zakelijk.

We voelen elkaar goed aan en Annemiek weet gelukkig met regelmaat in de teksten leuke vergelijkingen te maken waardoor ik kan afwijken van de grafieken, cashflow en geldstroom termen.

Daarnaast hou ik natuurlijk ook hier heel sterk de branding van haar klant in de gaten zodat ze hierin ook herkenning creëert.

Een leuke uitdaging om toch steeds weer iets nieuws te bedenken. Ik blijf mezelf uitdagen en grenzen verleggen en dat houdt het leuk.

Wil je meer weten over wat Ingrid voor je kan betekenen wat betreft financieel leiderschap, kijk dan op https://leiderschapinfinance.nl/

Peter heeft meegedaan aan mijn challenge ‘Zet jezelf in de online spotligtht’. Tijdens die challenge heb ik hem weten te triggeren wat resulteerde in een telefonisch kennismakingsgesprek. Hij vertelde mij waar hij behoefte aan had en ik vertelde hem wat ik daarin voor hem kon betekenen. Hij besloot om het Plan de Campagne 3 maanden traject bij mij te starten.

Ik gebruik voornamelijk stockfoto’s. Het tekstvlak heb ik bedacht naar aanleiding van zijn header op zijn site en op zijn visitekaartje. Op die manier sluit het visueel allemaal op elkaar aan. In elke afbeelding komt zijn branding terug, wat zorgt voor herkenbaarheid.

Tot slot heb ik ook meerdere informatieve e-books gemaakt voor Peter. Dit gaf nog meer verdieping in zijn werk. Klanten konden kennis maken met zijn manier van denken en coachings methode. Daardoor werd de overstap naar een coachtraject makkelijker.

 

Peter: “Online marketing, zichtbaar worden is iets wat elke ondernemer wenst. Geldt dus ook voor mij en dat doe je niet ‘even’. Vandaar dat Elise mij hierin ondersteunt. Ze zoekt de visuals bij de bijbehorende tekst. Geeft op een heldere, kordate manier en ook met humor haar mening en advies.Tevens plaatst zij tekst en visuals in een schema waardoor ik daar geen omkijken naar heb. Hierdoor kost het mij geen extra tijd, behalve dan de tekst schrijven. Kortom: prettige manier van samenwerken, juiste visuals bij de juiste tekst, bestemd voor diverse multimedia en op tijd geplaatst. Daardoor ben ik zichtbaar als ondernemer en met mijn product!”

Wil je meer weten over rouwbegeleiding, kijk dan op de site van Peter www.praktijk-doorleven.nl

VOOR

NA

Monique van Auti-Nique was toe aan verandering op haar social media kanalen. Ze wilde het vanaf nu professioneler gaan aanpakken. We wilde met een strategie gaan werken en een goede herkenbare uitstraling hebben. Na mij een tijd gevolgd te hebben, heeft ze mij benaderd.

Na een intake van 3 uur was voor mij duidelijk wat ze wilde. We hebben de social media strategie neergezet en we zijn stap voor stap begonnen met het bouwen van een contentbibliotheek. Uiteraard heb ik haar verhaal vertaald naar beeld en opvallende en professionele visuals voor haar gemaakt die ik nu wekelijks voor haar inplan.

 

Zie hiernaast het resultaat.

VOOR

NA

Ills Lingerie heeft zowel in Bussum als in Sneek een lingerie winkel. Wij raakte met elkaar in contact. Ik merkte op dat ze mooie producten verkoopt en dit ook op social media laat zien wat heel goed is. Wat ik alleen zonde vond, is dat het niet meteen visueel zichtbaar en duidelijk was dat zij het was die deze producten verkoopt. Elke willekeurige lingeriewinkel kon dit verkopen. Ik raadde haar aan om meer herkenbaarheid door te voeren in haar afbeeldingen door haar branding te gaan verwerken in haar afbeeldingen.

Zie het verschil.

VOOR

NA

Caty vroeg mij een aantal vaste sjablonen voor haar te maken. Ze worstelde hier zelf al een tijdje mee in Canva en ik vind het heerlijk om te doen. Ze heeft in een briefing duidelijk aangegeven wat voor uitstraling ze wilde hebben en wat haar doelgroep is. Ik ben voor haar aan de slag gegaan en heb dit alles gecombineerd met haar eigen brandingskleuren

Caty; Samenwerken met Elise is echt een feest!

Ze is super snel, professioneel, houdt zich aan haar afspraken en ook nog eens gewoon een leuk mens. Ik ben zelf helemaal niet handig met visuals/kleuren/plaatjes etc. en rommel altijd maar wat aan waardoor het geen eenduidige uitstraling heeft.

Dankzij Elise is dit binnenkort op LinkedIn verleden tijd.

Binnen 1 dag had ze – na een korte briefing van mijn kant – 3 verschillende opzetten gemaakt, met daarin ook nog weer diverse variaties. Heerlijk veel voorbeelden en keuzes. Daarna even kort via Zoom wat details fine-tunen en ook nog heel veel tips hoe ik ze zelf eventueel nog wat kan aanpassen als ik dat wil.

Super fijn! Ik kan Elise bij iedereen meer dan aanbevelen als je je marketing een boost wilt geven en je je uitstraling helder wilt hebben of geĂŒpdatet!! 

Ben je benieuwd wat Caty voor jou kan betekenen, kijk dan op haar site https://www.hendriks-co.nl/

VOOR

NA

Carla kwam naar me toe omdat ze meer zichtbaar wilde zijn online. Ze wilde meer opvallen. Na een online intake ben ik voor haar aan de slag gegaan. Ze vertelde me haar voorkeuren en wensen. Deze heb ik vertaald naar een templatepakket en heb haar eigen branding hierin verwerkt. 

VOOR

NA

José is bij mij gestart met het 3 maanden Plan de Campagne traject. We zijn toen aan de slag gegaan met het vinden van de juiste vertaalslag en het consistent doorvoeren van haar branding. Ik ben echt trots op haar. Ze heeft ervoor gekozen om 5 berichten per week te plaatsen en elk bericht geeft mij nog steeds een bewustwording.

Na het traject is ze klant bij mij gebleven. Inmiddels is er zoveel vertrouwen dat ze mij blind vertrouwd met de visuele vertaalslag die ik voor haar bedenk.

Inmiddels heb ik ook 2 video’s voor haar gemaakt. JosĂ© gaf duidelijk aan niet zelf in beeld te willen zijn. Hier zijn we creatief mee om gegaan. JosĂ© is wel al op foto zichtbaar en haar eigen stem is te horen.

Wil je meer weten over José haar samenwerking met paarden en wat dat jou kan opleveren, kijk dan op: https://www.bohemienadvies.eu/

José; Plan de Campagne met Elise. Ik heb het als een super fijn en inspirerend traject ervaren. Al tijdens de kennismaking was Elise duidelijk in wat ik kon verwachten en wat niet. Daar hou ik van! We hebben een live middag gedaan waarin ze mij, en mijn collega. mee nam in het traject, inspireerde en uitdaagde om gestelde doelen te behalen. Ik heb een veel duidelijker beeld gekregen van hoe ik mijn bedrijfscontent in moet zetten en hoe ik in contact kan komen met potentiële klanten. Ik ervaar Elise als een vriendelijke doortastende vrouw die goed weet hoe ze de gestelde doelen met haar klant wil en gaat bereiken. Plan de Campagne heeft voor ons een fijn vervolg in samenwerking opgeleverd, ik ben superblij met Elise!

VOOR

NA

Joke vond heel lang dat ze zelf haar social media wel kon doen en vond uitbesteden toch wel een beetje onzin. Toch betrapte ze zich erop dat haar prioriteiten op haar klanten lagen en niet op social media. Joke en ik kennen elkaar al heel lang van ons vroegere dienstverband en zij verzorgt mijn administratie en aangiftes sinds de start van mijn bedrijf. Ze besloot om toch maar eens te informeren wat ik dan voor haar kon betekenen.

Joke: Elise verzorgd voor mij de Visuals en het posten van mijn tips en adviezen (belasting en financieel) op mijn social media kanalen. Ontzettend blij dat Elise dit voor mij uit handen neemt, ik wilde dit zelf doen maar liep iedere keer tegen hobbels aan omdat ik er niet handig genoeg in ben. En dan gebeurde er weer niets. Nu zit er continuïteit in en Elise stuurt me geregeld reminders als ik weer nieuwe teksten moet schrijven. Goede stok achter de deur. En ik ben ontzettend blij hoe het er uit ziet, krijg alleen maar positieve reacties. En doordat al het worstelen met Visuals maken en het inplannen voorbij is heb ik echt tijdwinst gerealiseerd! Ze doet haar naam dus eer aan 🙂 

Wil je weten wat Joke voor jou kan betekenen? Kijk dan op haar site www.swartbelastingadvies.nl

Francien is startend ondernemer (toen ze bij mij klant werd) en wilt alles meteen 100% goed en professioneel aanpakken. Wij raakten met elkaar in gesprek op het schoolplein en van het een kwam het ander. Francien heeft eerst het Plan de Campagne 1 op 1 traject van 3 maanden bij mij gedaan. Dit ervaarde ze als heel fijn, dus nu neemt ze een maandabonnement bij me af. Lees hieronder haar eigen ervaring.

Francien aan het woord: “Wat ben ik blij dat ik Elise heb leren kennen. Want mijn visuals zijn helemaal zoals ik ze wil. De vertaling van tekst naar beeld is toppie. Als je op zoek bent naar je beeld dan raad ik je Elise aan, want ze luistert naar je en kijkt wat het beste bij je past. We gaan lekker door Elise, met de ingeslagen weg.”

Wil je meer weten over Francien, kijk dan op: vpafrancien.nl

Inge wilde haar social media een boost geven. Ze laat haar teksten (mede)schrijven en ik maak de beeldende vertaalslag van haar berichten. Ze had wat uitdagende brandingskleuren. In het brandingsboek zagen ze er heel mooi uit. In de praktijk om die te vertalen naar social media berichten, dat was even zoeken. Ik ben blij met het eindresultaat en Inge ook. Er wordt ook veel gespeeld met de elementen van haar logo. Heel leuk.

Inge: Dat kan je toch zelf, er staan genoeg foto’s op internet!” Hoe vaak ik dat niet heb gehoord. Maar dan wordt het gewoon net niks. Nu ik met Elise werk, gaat er een wereld voor mij open. Zij maakt prachtige sjablonen bij mijn teksten en blogs. Alles ademt mijn stijl uit. Een korte blik… en je weet dat het van mij is. Over “the next level” gesproken. Nu ben ik herkenbaar… en zichtbaar. En, ze is ook nog eens superleuk om mee samen te werken. Gewoon een fijn, ondersteunend teamlid. Dank je wel Elise!

Wil je meer weten over wat Inge Orlemans voor jou kan betekenen, kijk dan op www.ingeorlemans.nl/

Dit bedrijf plaatst elke dag een bericht. Voor elke dag hebben we een ander thema bedacht en schrijf ik de conceptteksten. Daarnaast ontwerp ik alle visuals passend bij de tekst.

Ter afwisseling plaatsen we ook wel eens een filmpje. Alles in de stijl van het bedrijf.

Bij deze contentplanning ben ik vanaf de basis betrokken geweest.

Het leuke van Memory Lane is dat hun branding met hun aan het mee groeien is. Ze luisteren naar hun doelgroep en doen daar ook onderzoek naar wat aanspreekt. Hierdoor hebben we ook een draai gemaakt in de visuele uitingen. Dat kun je hier zien.

Ook hier maak ik gebruik van bestaand materiaal van de klant waar ik een eigen vertaalslag bij maak.

Inmiddels hebben we ook al enkele promofilmpjes opgenomen. Stap- voor- stap werken we aan hun persoonlijke touch en herkenbaarheid.

Toen wij met elkaar begonnen te werken, plaatste ze een aantal berichten spontaan per dag. Dit ervaarde ze niet als aangenaam. Ik stelde voor om naar 1x per dag te gaan en een vaste planning te maken. Daarnaast kon ze nog steeds spontaan berichten plaatsen als ze dat wilde.

Dit was een hele stap voor haar. We bedachten een contentplanning. Ik maakte per thema een aantal visuals en zorgde dat haar branding herkenbaar was. Zij schreef geheel zelf haar content en ik plande die in.

Esther: “Haar authenticiteit was het eerst wat mij aansprak toen ik haar video advertentie op Facebook voorbij zag komen. Als ondernemer werk ik graag met authentieke professionals samen. Ik zocht iemand die kon helpen de workload te verlichten zodat ik full focus kan werken aan die zaken waar ik energie van krijg en daardoor mijn bedrijf verder kan laten groeien. In Elise heb ik dat gevonden. Haar creatieve geest, accurate & vlotte werkwijze in combinatie met haar veelzijdige kennis en brede netwerk, maakt dat zij een allround assistant en prettige sparringpartner is. Een echte toegevoegde waarde is Elise voor mij Ă©n mijn onderneming.”

Annemieke wilde graag een professionelere uitstraling op social media en wilde haar visual branding in al haar communicatie-uitingen doorvoeren. Dat kostte haar veel tijd en daarom vroeg ze mij om hulp.

Ik ben aan de slag gegaan en houd haar brandingskleuren in de gaten. Bovendien maak ik gebruik van haar eigen beeldmateriaal, iconen en eventueel achtergronden. Daarnaast zoek ik er ook eigen beeldmateriaal en iconen bij. Net wat nodig is om de boodschap kracht bij te zetten.

Annemieke: “Aan een half woord heeft Elise genoeg. Ze bevestigt mijn teksten met sprekende visuals, vaak nĂ©t even anders. En daar houd ik van. Elise komt haar afspraken na en is heel flexibel. Als er toch iets spoed heeft, dan zorgt ze ervoor dat het alsnog op tijd bij me is. Met Elise kan ik lezen en schrijven, een heel prettig, vrolijk en kleurrijk persoon die werkelijk barst van de creativiteit. Voor mij is met haar werken een zeer goede beslissing geweest.”

Wil je meer weten over hoe je Social Media voor je kunt laten werken, kijk dan op de site van Annemieke www.spiegelei-communicatie.nl

Elke week behandelt MariĂ«lle 1 thema met een vlog als basis. Hier vandaan worden elke dag berichten geplaatst door een ander teamlid. Elke week ontvang ik berichten. Van daar uit maak ik de vertaalslag naar passende iconen of foto’s die het verhaal kracht bijzetten. Soms met een knipoog.

Daarnaast hou ik natuurlijk haar branding in de gaten zodat ze hierin ook herkenning creëert.

Een leuke uitdaging om toch steeds weer iets nieuws te bedenken. Soms verbaas ik mezelf en dat vind ik super. Binnen deze opdracht vind ik het vooral leuk om met de iconen te kunnen werken.

MariĂ«lle: Ik word altijd helemaal vrolijk van de mooie visuals die Elise voor me maakt voor mijn social media uitingen. Creatief, origineel en passend bij mijn brand. #blijmee”

Ook bij deze klant voer ik werkzaamheden uit vanuit het team van Annemieke. Het is een hele uitdaging om financiën er leuk en anders uit te laten zien dan alleen maar met grafieken en tabellen.

Ook John behandelt elke week 1 thema. Vanuit elk thema worden meerdere berichten per week geplaatst. Elke week ontvang ik 5 berichten via Annemieke die ik vertaal naar beeld om het verhaal te versterken en in ieder geval om de aandacht te pakken.

Wat ik heel erg belangrijk vind is om zijn branding te bewaken zodat hij hierin ook herkenning creëert, wat vertrouwen geeft.

Een leuke uitdaging om toch steeds weer iets nieuws te bedenken. Soms verbaas ik mezelf en dat vind ik super.

Voor Marthe maakte ik vooral visuals voor op Instagam. Deze ontwerpen zie je hier boven (met de kersen). Daar heeft ze de meeste lol. Het mooie is dat ze tegenwoordig haar branding overal consistent doorvoert. Ze laat dezelfde afbeeldingen en stijl ook terugkomen in haar mails, infographic en andere visuele uitingen.

Wil je meer weten over wat Marthe voor je kan betekenen wat betreft de juiste balans tussen het ouderschap en werk, kijk dan op https://martherenders.nl/

Marthe; Elise is een topper! Flexibel, snel van begrip, ĂŒberhaupt snel trouwens, met humor en heel accuraat. Zegt het voort!

Tegenwoordig is Marthe ook acties op LinkedIn en heeft ze een gehele nieuwe rebranding ondergaan. De visuele uitingen mochten daar ook op aangepast worden. Deze zie je hieronder (met de herkenbare strepen).

In dit geval werkt Marthe heel duidelijk met verschillende thema’s op haar tijdlijn en versterken we dat met een kleur uit haar branding/ site. Hier hebben we bewust voor gekozen. Marthe is zo’n heerlijke bezige bij die van meerdere markten thuis is en dus meerdere expertise beheerst. Van die afwisseling wordt zij heel blij.

Ze kreeg alleen steeds vaker van derden de vraag ‘Wat doe jij nu eigenlijk, dat is me namelijk niet helemaal duidelijk.’

Om hier rust en overzicht in te geven, hebben we aan elke expertise van Marthe een kleur gehangen en wanneer ze nu een bericht plaatst, koppelen we daar ook een kleur aan.

Heerlijk om te zien hoe kleur voor je kan werken. En niet te vergeten vorm en lettertype gebruik.

Ook door steeds eenzelfde kleurbalk en lettertype te gebruiken, blijft het een herkenbare branding van Marthe.

Voor Sandra heb ik een tijdje haar nieuwsbrieven verzorgt en daarbij in dezelfde stijl die berichten ook geplaatst op haar Facebook pagina.

Wil je meer weten over  Sandra haar salon, kijk dan op: https://www.beautysalonpure.nl/

Voor Caroline heb ik haar invulbare werkboeken gemaakt voor haar online programma. Daarnaast natuurlijk ook banners en knoppen voor in haar online leeromgeving in dezelfde herkenbare stijl.

Wil je meer weten over hoe Caroline je kan helpen bij het vinden van een passende baan door op een correcte manier te solliciteren, kijk dan ophttps://www.loopbaankr8.nl/

Monique kwam ik tegen op een event van Laura Elsman en we raakten aan de praat. In het begin heb ik haar meer planmatig ondersteund. Later verschoof dit naar het ontwerpen van haar socia media en het inplannen ervan. Met enige regelmaat hebben we overleg over haar social media strategie.

Monique: “Werken met Elise is een feestje! Elise heeft aan weinig woorden genoeg, is erg pro-actief en denkt actief mee in mogelijkheden en oplossingen. Wat ik fijn vind aan Elise is dat ze erg kritisch is en de juiste vragen stelt om mij scherp te houden. Haar reactietijd en terugkoppeling vind ik echt bovengemiddeld waardoor ik snel door kan. Elise is gewoon een droom om mee samen te werken, punt!”

Ben je benieuwd wat Monique voor jou kan betekenen, kijk dan op haar site www.monique-dekker.nl

Deze opdracht is begonnen met het maken van haar invulbare werkboeken voor haar online programma met bijbehorende SalesPage. Ter promotie maakte ik ook bijpassende visuals voor op Social Media en haar Banners.

Inmiddels is de opdracht verlengd en zijn we samen aan de slag gegaan met haar Social Media. We hebbben een contentplanning gemaakt, denk met haar mee over onderwerpen en heb visuals gemaakt waar haar branding ook weer in terugkomt. Ze schrijft zelf haar content en ik plan ze in.

Het is een geheel.

Carolijn: “Voor het praktisch vormgeven van mijn online programma zocht ik iemand die net als ik van doorpakken en makkelijk communiceren houdt. Die goed kijkt naar wat bij mij past en samen met mij voor het beste resultaat gaat. Een gelijkgestemde met wie ik kan sparren en die me scherp houdt op een lekkere manier. Elise is voor mij de perfecte samenwerkingspartner. Het samen doen is voor haar vanzelfsprekend. Super eerlijk en duidelijk maar drijft nooit haar zin door.

Ze is een echte creatieveling die het perfecte beeld weet te vangen voor mijn salespage en de visuals voor het werkboek en social media. Doordat Elise zorgde voor de uitstraling en de praktisch vormgeving bespaarde ik ontzettend veel tijd die ik kon besteden aan dat wat ik het liefste doe zoals de inhoud van het programma schrijven en mijn reguliere coachwerk. 

Tijdens het hele proces doet ze suggesties om tekst of beeld nog beter uit te laten komen. Van die betrokkenheid hou ik. Dat is ook hoe ik zelf werk.

Door wat ik haar nu creatief allemaal zie doen, raak ik ook geĂŻnspireerd en een stuk wijzer. Ik hou van het snelle schakelen, meedenken en haar vrolijkheid. Je ziet dat ze ontzettend blij wordt van haar werk en dat geeft mij het gevoel dat wat ik uitbesteed in hele goede handen is.”

Bezoek haar site via: https://coachable.nl/

Met SGCB kwam ik in contact via Marthe die al klant bij mij is. Zij vroeg of ik de social media werkzaamheden wilde overnemen van het bedrijf wat het nu deed. Natuurlijk wilde ik dat. Ik heb geheel nieuwe en unieke kaders/ sjablonen voor ze ontworpen waarin hun branding duidelijk naar voren komt. Elke week vind ik de juiste afbeelding bij het bericht wat ik ontvang en plan ik de berichten in volgens de samen samengestelde social media strategie.

En dan ook nog eens zulke mooie waardevolle woorden mogen ontvangen: “Elise levert ons tijdwinst en geld op! Ze heeft inmiddels net zo veel kennis over online marketing dan generalisten bij grotere bureaus, maar werkt veel flexibeler en persoonlijker. De branding is fris, tekst wordt snel omgezet in bijpassende ontwerpen en ingepland in Buffer, dus na goedkeuring automatisch geplaatst. Door weer consistente aanwezigheid op Social Media sinds 2 maanden, hebben we inmiddels aanmeldingen voor onze cliĂ«ntenraad ontvangen. Dit als voorbeeld van hoe de berichten landen! Dankjewel Elise!”

Wil je meer weten over  SGCB, kijk dan op: https://sgcb.nl

Nieuwsgierig hoe jij jouw Toekomst in beeld kunt brengen?

Doe mee aan de gratis mini workshop Teken je Toekomst. Je hoeft niet te kunnen tekenen!

Dit zal sluiten in 25 seconden