06-53.624.111 elise@theboldagency.nl

Het is tijd voor jouw Next level. Het is tijd om op te gaan staan.

Wil jij een herkenbare en professionele uitstraling bij al jouw uitingen naar buiten toe, zodat je meer klanten aantrekt en je omzet verhoogt?
Ben jij er aan toe om meer kennis te hebben hoe jij je visueel kunt onderscheiden van je concurrent?

 

Lees dan verder wat Bold Agency voor jou kan betekenen.

Deze samenwerking zorgt dat jouw visuele uitstraling is afgestemd op wie je bent! Niet alleen voor op social media, maar ook in al je andere (online) performance zoals je werkboeken, whitepapers, e-books, advertenties etc..

 

Dit is hoe ik jou ga helpen.

Welke optie past het beste bij jou?

Elise

Let me brand your performance

Start zelf je social media strategie; €42 ex btw;

Je krijgt hiervoor het digitale werkboek met de 4C-Formule (Consequent Consistent Content Creëren) en de ‘Geef me de 5’. Met dit werkboek leer je met tips, voorbeelden en uitleg, hoe jij voor jouw bedrijf de 4C-Formule succesvol gaat toepassen. Het is online en je kunt het eenvoudig digitaal invullen.

Je creëert een consequente berichtenstroom op social media met visuals in jouw unieke uitstraling. Wil je meer begeleiding, dan kun je er een persoonlijke creatieve brainstorm sessie bij bestellen van 40 minuten. Mail me wanneer je hier belangstelling in hebt.

10 Templates voor social media op maat; €292 ex btw

Ik ga met jou in gesprek, zodat het voor mij helder is waar jij voor staat en hoe je wilt overkomen. Dit vertaal ik voor jou naar 10 templates op maat, zodat jij een herkenbare en professionele uitstraling krijgt op social media.

Je branding/ huisstijl neem ik mee in mijn vertaalslag voor jou. Daarna kun je zelf aan de slag met het plaatsen van deze templates op jouw social media.

Met deze Templates op maat ben je gegarandeerd van een bold uistraling van jouw bedrijf in beeld. Uiteraard kun je zelf de teksten en afbeeldingen steeds weer aanpassen in je afbeeldingen in Canva. Zo blijf jij gegarandeerd in jouw stijl communiceren.

Heb je hier belangstelling in, stuur me een mail en ik neem contact met je op.

voor

na

(Online) 1 op 1 Advies voor startende ondernemers;

€122 ex btw 

Samen kijken we naar jouw branding en hoe je deze beter in kunt zetten voor een herkenbare en professionele uitstraling. Dit kan zowel zijn voor jouw online- als voor je offline uitstraling.

Indien jij wilt weten hoe je dit op je social media kanalen zoals Instagram en/ of LinkedIn kunt doorvoeren, kunnen we hier ook samen naar kijken.

Je krijgt:

drie tips over hoe jij je visuele uitstraling een upgrade kunt geven 
advies hoe jij jouw social media kanalen (FB- IG- LI) optimaal kunt inzetten voor meer groei.
14 dagen na het advies gesprek begeleiding via de app voor eventuele vragen bij het in de pratijk brengen van de aanpassingen.
 

Dit is voor de ondernemers:

Die beseffen dat ze er klaar mee zijn dat ze visueel niet opvallen en toe zijn om hun bedrijf visueel een upgrade te geven en op te vallen. Ze winnen hiervoor graag advies in bij een expert.
Die vertrouwen hebben in zichzelf en hun business. Ze gaan voor continuïteit en een herkenbare, visuele uitstraling op social media en in al hun andere (online) communicatie.

Wil je hier meer over weten,  mail me en ik neem contact met je op.

E-book / werkboek/ weggever op maat;

€292 ex btw (maximaal 24 gestylde pagina’s)

 

Stel: Je gaat een challenge houden of een online cursus geven en wilt hiervoor een werkboek aan de deelnemers geven, dat helemaal past bij jouw stijl.
Of je hebt een e-book geschreven en het enige dat nu ontbreekt is een mooie vormgeving, die echt uitstraalt waar jij voor staat.

Geen zorgen, ik maak het graag voor je.

Voordat ik met de vormgeving aan de slag ga, vraag ik je tijdens een online intakegesprek naar je kernwaarden, uitstraling, je doel en alles wat nodig is voor mij om de juiste vertaalslag te maken. Op die manier ontstaan de beelden in mijn hoofd hoe jouw werkboek er uit komt te zien. Nadat ik van jou de juiste teksten heb ontvangen, (en eventueel voorgeselecteerd beeldmateriaal) ga ik voor jou het e-book of werkboek creëren.

Tussentijds ontvang je uiteraard een concept waarna je kunt aangeven of je net zo enthousiast bent over het ontwerp als ik. We hebben contact en als je wat wilt bijsturen, is dat mogelijk.
Je kunt het loslaten; het werkboek is onderweg, want het wordt voor je gemaakt.

Zodra jij echt helemaal 200% blij bent met je werkboek en deze helemaal is zoals jij voor ogen had, ontvang je je werkboek in pdf (met eventueel invulbare velden).

Elk werkboek is anders. Deze prijs is gebaseerd op maximaal 24 gestylde pagina’s. Dat is vergelijkbaar met ongeveer 14 geschreven Wordpagina’s.

Neem vooral contact met me op als je wilt weten wat de vergoeding is bij een ander aantal pagina’s. 

Optionele extra pakketten

Website pakket; €952 ex btw

Wil jij een website die helemaal past bij jou en je branding? Zodat je zowel op social media als op je website hetzelfde uitstraalt?
Dan is dit website pakket een mooie aanvulling op je online zichtbaarheid.

Aan de hand van een handige websiteplanner helpt Nieske jou stap-voor-stap bij alle voorbereidingen die nodig zijn om een goede website neer te zetten. Op basis van jouw antwoorden, jouw branding en jouw wensen bouwt zij vervolgens  de website met jouw unieke uitstraling die precies weergeeft waar jij voor staat.

Wat krijg je precies?
Uitgebreide intake met Nieske; de website planner en een gesprek via Zoom
Jouw branding verwerkt in je website. 
Een technisch goed werkende website met de 4 standaard pagina’s; Home, Diensten, Over, Contact.
Plus maximaal 2 dienst-detail pagina’s.
(Extra pagina’s zijn mogelijk, maar worden apart geoffreerd)
2 revisierondes; elke extra revisie wordt in rekening gebracht tegen een uurtarief van €51,- per uur

Na het opleveren van de website ontvang je van Nieske 2 maanden gratis onderhoud. Mocht je daarna besluiten het onderhoud van je website uit te besteden, wordt hiervoor een aparte offerte uitgebracht.

 

Brandings pakket voor €842 ex btw

Ben je toe aan een upgrade in je branding of wil je een nieuwe branding, dan is dit pakket een goeie aanvulling op de 3 basis pakketten van Bold Agency.

Dit brandingspakket is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die een level up willen.

Een traject waarin jij op zoek gaat naar wat jou authentiek maakt om dat te vertalen naar een branding met diepgang die je raakt.
Geen standaard kleuren palet, maar echt een branding die bij jou past, zodat je jouw bedrijf op een onderscheidende manier kan laten zien.
Zodat je branding een weerspiegeling is van wie je bent. Die jou helpt in je zichtbaarheid en je klanten & volgers intuïtief laat voelen dat jij bij hun past, alleen al door de sfeer die jouw branding uitstraalt.

Nicolien neemt je stap voor stap mee in deze visuele reis, zodat het voor jou te overzien is en je aan het eind van het traject een duidelijk kader hebt voor al je visuele communicatie.

Wat krijg je binnen dit brandingspakket?
Uitgebreide intake met Nicolien; zoom gesprek en vragen lijst.
Brand moodboard met de look & feel,  inclusief persoonlijk kleuren palet (met kleurcodes).
Bespreking via Zoom met Nicolien en mij met het voorstel.

Dit kan ook uitbreiden worden met grafische elementen ontwerpen, fotoshoot advies en styling. Dit gaat op aanvraag en  hier wordt een aparte offerte voor uitgebracht.

Logo ontwerp €222 ex btw

Toe aan een nieuw logo of beeldmerk? Bij Nicolien ben je in goede handen.

Let op; Je hebt je branding al op orde en wilt alleen een nieuw logo.

Wat heb je met 2?

“Waarom eindigen die bedragen op een 2 Elise?” De 2 symboliseert onze samenwerking. En ja, bedragen eindigen bij anderen vaak op een 7, want dat verkoopt blijkbaar beter. Maar hé, ik doe het vaak nét even anders. Vandaar dat je ook op deze pagina bent terecht gekomen.

Nieuwsgierig hoe jij jouw Toekomst in beeld kunt brengen?

Doe mee aan de gratis mini workshop Teken je Toekomst. Je hoeft niet te kunnen tekenen!

Dit zal sluiten in 25 seconden