Online je spotlight pakken op een manier die bij jou past en voor jou werkt! Dat klinkt toch magisch!

Wat goed dat je je nog verder komt verdiepen, welke nu nog onmogelijkheden je wel degelijk mogelijk kunt gaan maken op het gebied van het pakken van je Online Spotlight! Je hebt deze week al een kijkje kunnen nemen in mijn bovenwerkkamer hoe ik denk, redeneer, creëer, kijk naar de wereld en te werk ga. Dat vond ik soms best spannend en tegelijk ook gaaf om te doen en jou die ervaring te laten meemaken. Je eerste stap naar jouw online spotlight heb je al genomen en nu is het een kwestie van doorpakken en niet weer in je schulp kruipen waar het oh zo heerlijk veilig is. Jouw moment is nu om jouw eigen verdiende online spotlight te pakken, hoppa!

Wil jij eerst nog even live kennis maken met mij, dan nodig ik je uit om op 8 maart naar mijn eerste eigen live event te komen.

Op deze dag gaan we dieper in op het pakken van jouw Online Spotlight door je meer te vertellen over mijn C4- Formule; Consequent Consistent Content Creëren.

 

Ben je van de middenweg en heb je wel vol vertrouwen in mijn fantasievolle geest en hou je wel graag de regie in handen en vind je werken met Canva ook leuk?

Dan heb ik een gepersonaliseerd template pakket als aanbod voor je. We hebben eerst een intake via skype en dan maak ik ongeveer 5 templates voor je in Canva in jouw stijl en jouw branding. Daarna hebben we natuurlijk weer een skype en nog een aanpassings ronde indien nodig.

Het enige wat je daarna nog maar hoeft te doen is een andere foto er in plaatsen en/of de tekst aanpassen. Verder kun je dit gewoon oneindig blijven gebruiken en ben je er zeker van dat je Consistent aanwezig bent op social media.

 

Normaal vraag ik hier €302 ex btw voor. Speciaal voor jou kun je dit pakket aanschaffen voor €202 ex btw.

Dit aanbod is alleen deze maand geldig. Wil je hier gebruik van maken, stuur me dan een mail of reageer via de link onderaan en geef aan dat je voor dit pakket gaat.

 

 

Zoals ik al in het filmpje zei, kunnen we natuurlijk ook meteen voor het maximale gaan.Wil je direct 3 maanden samen op pad naar jouw ultieme Online Spotlight versie, dan kan dat natuurlijk ook. We gaan dan meteen dé unieke online spotlight die voor jou werkt en bij jou hoort neerzetten. Dat is waar we naar toe gaan. Het goede nieuws is dat jij bepaald hoe die er uit ziet en ik je vertel welke mogelijkheden je hebt en hoe we dat gaan bereiken. Lijkt mij heerlijk!

Wat levert dit traject je op:

overzicht

duidelijkheid

planning

rust

tijd winst

inspiratie

structuur

consistentie

ritme en regelmaat

herkenbaarheid

zichtbaarheid

vertrouwen

meer klanten

meer omzet

Wat krijg jij:

 we starten met een 3 uur durige live  waarin we je wensen, doelen en verlangen letterlijk in beeld brengen.

 in deze live bespreken we ook jouw unieke Plan de Campagne over hoe we jouw verhaal gaan inplannen op social media en met welke onderwerpen. Als je wilt kunnen we dit zelfs uittekenen.

 mijn persoonlijke aandacht, het gaat om een 1 op 1 traject, expertise en creativiteit.

een duidelijke contentplanning (die ik voor je uitvoer) aangepast naar jouw wensen, verlangen en doelen.

 periodiek hebben we overleg over je content, onderwerpen, je branding, je uitstraling, of we nog op jouw koers liggen, of het goed voelt en bij je past etc.

 je gecrëerde content blijft bewaard en in jouw bezit, net als alle unieke visuals die ik voor je maak.

Plan de Campagne met Elise. Ik heb het als een super fijn en inspirerend traject ervaren. Al tijdens de kennismaking was Elise duidelijk in wat ik kon verwachten en wat niet. Daar hou ik van! We hebben een live middag gedaan waarin ze mij, en mijn collega, mee nam in het traject, inspireerde en uitdaagde om gestelde doelen te behalen. Ik heb een veel duidelijker beeld gekregen van hoe ik mijn bedrijfscontent in moet zetten en hoe ik in contact kan komen met potentiële klanten. Ik ervaar Elise als een vriendelijke doortastende vrouw die goed weet hoe ze de gestelde doelen met haar klant wil en gaat bereiken. Plan de Campagne heeft voor ons een fijn vervolg in samenwerking opgeleverd, ik ben superblij met Elise
José Knol

Spikri therapeut, Bohémien Advies Coaching en Begeleiding

JA, ik wil nu mijn Online Spotlight pakken en stuur je direct een mail!

1 + 15 =

Je mag me ook bellen als je liever meteen persoonlijk contact wilt, op 06-53.624.111

Wat werkt voor jou (-;

Nieuwsgierig hoe jij jouw Toekomst in beeld kunt brengen?

Doe mee aan de gratis mini workshop Teken je Toekomst. Je hoeft niet te kunnen tekenen!

Dit zal sluiten in 25 seconden